Salata Suba

de VERONICA2607 in Salate, 23 Feb 2012 | 9992 vizualizari

 

ESTE O SALATA RUSEASCĂ...AM FACUT-O PENTRU PRIMA DATA ....MI-A PLACUT FOARTE MULT

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 sfecla
  • 1 ceapa
  • 400 gr macrou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • MAIONEZA:
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingura mustar
  • sare piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba:

Legumele , fara ceapa se spala si se pun la fiert in coaja cu un praf de sare. Cand sunt fierte se curata si se rad pe razatoarea mare. Pestele se curata , se spala si se pune la fiert. Cand este fiert se curata de oase si de piele, se taie cubulete, se sareaza si se stropeste cu zeama de lamaie.Ceapa se taie solzisori.Intr-un bol se pune pestele,ceapa, cele 2 linguri de ulei,cartoful, jumatate din maioneza, morcovul, jumatate di maioneza ramasa , sfecla si vealalta maioneza.

Maioneza: Unul dintre oua se fierbe tare.Galbenusul de la uol fiert se zdrobeste si se amesteca cu galbenusul de la uol nefiert si cu un praf de sare.Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se dauga ulei putin cate putin pana se termina.Se pune zeama de lamaie, mustarul si se asezoneaza de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata asortata de primavara